Genialne, mistrzowska klasa wykonania. Gratuluje wykonania. Wszystkie są cudne, ale ten storczyk powalił mnie... chylę czoła :-)
Cudowne!!!! Masz niesamowity talent, jestem pelna podziwu. Nawet nie wiem, ktory bylby moj ulubiony , bo wszystkie sa tak swietnie zrobione, dopracowane w kazdym szczegole. Jesli Ty w ostatnim roku tyle tortow robilas, to chyba co drugi dzien mialas cos do roboty. Ciekawi mnie , czy sama wymyslasz dekoracje tortow, czy ludzie przychodza do Ciebie z konkretnym wzorem. Pozdrawiam i jeszcze raz serdecznie gratuluje takiego talentu. Kamilla
Jezu jakie piekne sa te Twoje torty.... brak mi slow.Dziekuje za taki prezent dla oczu w poniedzialkowy ranek:
Ago, jeżeli uczyć się to tylko od najlepszych. Taka jest moja dewiza życiowa. Jesteś dla mnie wzorem do naśladowania.
Wielki, wielki ukłon.
Jasny giwnt, co jeden to ładniejszy, aż się nie moge napatrzeć, chyba bym nie zjadła takiego cuda, szkoda by mi było ... przecież one wymagaja tyle pracy, dopracowane w każdym calubrak słów..
Mistrzoswto świata! - i tylko tyle mogę napisać, bo zatkało mnie po prostu
Brak słów!! Wspaniałe dzieła!! Gratuluje i zazdroszczę
To nią torty to arcydzieła.Ja rowniez zastanawiałam sie czy ten storczyk to naprawde tort :-)Podziwiam i chyle czoło..
Alez Ty masz talent ! Piękne są wszystkie i tak dużo pracy do tego włożyłaś, że aż brak słów podziwu.
chylę głowę baardzo nisko i wyrażam swój szacunek :) Mistrzowskie wykonanie
Wszystkie są piękne i wiem ile pracy i serca trzeba włożyć w takie dzieła; ale storczyk poprostu boski!
Jejku! Rewelacja!! A orchidea w doniczce jest the best, nie do pokonania. Chyle czolo przed talentem i wyobraznia. :) p.s. bede podpatrywac i "kserowac", pozdrawiam.
Ojej nie spodziweałam sie tak wielkiego zainteresowania moimi tortami :) Dziękuję wam za miłe słowa :)
Skąd pomysły? Często klienci narzucają temat a ja juz dalej kombinuję. Przeglądam duzo stron z tortami anglojęzycznych. Stamtąd czerpię dużo inspiracji. Często łaczę 2-3 torty w jeden. A tak wogóle to często zaczynam robić z jakąś koncepcją a wychodzi zupełnie coś innego :) Albo zaczynam robić zupełnie nie wiedząc co zrobić - tego najbardziej nie lubię :( Cały czas sie uczę i dązę do doskonałaości hi, hi. Od początku mojej kariery marzyłam o pięknych kwiatach. Coś tam mi wychodzi ale ja jeszcze nie jestem zadowolona. Prawie w każdym torcie swoim coś wytykam :( Wiem to zboczenie, hi, hi ale tak jest. A tak wogóle to nie mam pojęcia kiedy ja zrobiłam tyle tortów. to co pokazałam to 1/3 z tego co zrobiłam w tym roku :) a rok mi tak szybko zleciał, ze zupełnie nie wiem kiedy.
Pozdrawiam wszystkich :)
Aga1173 bardzo się cieszę że tutaj jesteś.Podrzuć mi jakoś swoje namiary a ja już się zajmę "reklamą" :)))
Że ja nie wiedziałam o tobie 2 lata temu jak robiłam weselisko córki,ale za rok i troszkę mam okrągłą rocznicę w rodzinie i na pewno będę potrzebowała Twojego talentu,szczególnie że Ty lubisz kwiaty na tortach a ja kocham rumianki.Pozdrawiam.
Kochana dwa lata temu to jeszcze nie sniłam o takich torcikach :) Pierwszy swój zrobiłam w styczniu tego roku
A tu stronka do mojego blogu:
http://tortyagnieszki.blogspot.com/
pozdrawiam sąsiadkę :)
Jestem pod wielkim wrażeniem, przepiękne, takie dopracowane w każdym szczególe, zazdroszcze talentu, pozdrawiam
Przepiękne! Zachwycające! Cudne! Niesamowite! Wspaniałe!
Kobieto, gdzie Ty się ukrywałaś z tymi tortami! Absolutnie wszystkie mnie zachwycają, ale chyba najbardziej storczyki.
Kiedyś w TV pokazywali taką nobliwą amerykańską mistrzynię cukiernictwa i ona miała taki storczyk w doniczce a tu proszę: w Polsce młodsze osoby są tak samo zdolne :)
Maszb jakąś foremkę do storczyków?
Dziękuje bardzo :)
Tak mam wykrawaczkę do storczyków i odciski do nerwów płatkowych. Niestety zestawiak zakupiłam w amerykańskiem sklepiku nie wiem czy u nas są dostepne :(
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu. A jeszcze jak przeczytałam że robisz to dopiero od roku to mi szczęka opadła, pełen profesjonalizm, torty są perfekcyjne, a na kwiaty nie mogę się napatrzeć.Piszesz że chętnie służysz radą więc ja chętnie skorzystam, przygotuj się na serię pytań ode mnie:-)
Moja Droga :) przejrzyj skrzynkę zobacz ile w lutym ja tobie pytań zadawałam :) hi,hi
Jak Ty znajdujesz czas? chyba nocami "tortujesz" :)) Kapitalne, a ten na dole z gwiazdkami prześliczny;)))
He, he :) Ja wogóle jestem roztrzepana i wszystko robię na ostatnią chwile :) Ale w przypadku tortów jestem bardzo zogranizowana :) Wszystko co mogę zrobić wcześniej to robię np. figurki, kwiaty, liście. Jak juz mam te gotowe elementy to bardzo szybko idzie później dekoracja. Biszkopty piekę sobie wcześniej nawet 2-3 dni wcześniej. Robię torty na bitej śmietanie wiec przełożenie szybko idzie :)
Co jeden to piękniejszy:) aż mi się buźka uśmiecha jak na nie patrzę;)
Nie mogę się napatrzeć, te na chrzest są przepiękne!!!
Boziu, no nie mogę się napatrzeć! Zarąbiście śliczne! :)
Wszystkie śliczne. Pięknie jak zawsze wykonane. Mi w oko wpadły pingwinki :)))
Słodkie śliczności.
Niesamowiate.....nigdy wcześniej takich nie widziałam
Witam.Uwazam że powinien powstać surowy zakaz pokazywania takich cudeniek bo człowiek może tylko w kompleksy popaść.Slicznosci.
Ojejku... czytajac pierwsze słowa aż mi sie gorąco zrobiło... myślałam, ze coś nabroiłam :) Ale doczytałam do końca i wyjaśniło się :) Dziękuje i pozdrawiam
Przeeepięęęęęęęęękneeeeeeeeeeeeee:))) Nawet te kołderki, takie dopieszczone:)
Aga, Twoje torty są powalające!!!! W pełni profesjonalne!!!!
Piękne torty,aż żal potem taki zjeść :)
Jestem w szoku..... szczęka mi opadła!!!! Jesteś mistrzynią... tylko pozazdrościć talentu. Najbardziej podoba mi się mały smok i storczyk, który mnie zachwycił. Chylę czoła.....
A ja nawet nie potrafię pokryć tortu masą cukrową tak, żeby ładnie i równo przylegała, totalne beztalencie tortowe....
Aga jesteś wielka...twoje torty to mistrzoskie dzieła sztuki..
jesem pod wrażeniem..
pozdrawiam
Aczy ty te wszystkie literki recznie robisz przeciez to niemozliwe zeby tak rowno je wylepic.cos pieknego.
Jestem pod ogromnym wrażeniem wielkiego plastycznego talentu -brawo