Kochani ledwie otworzylam oczy i dotarlam do kompa (balam sie przed 6 mojego czasu) i juz mam wiadomosc od Alicji37, Foki, Smakosi, BEaty500
Jestescie niesamowici!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ja nie wiem co mam napisac, nie widzw klawiatury ..............
Ja Wam WSZYSTKIM BArczo bardzo dziekiuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marylko, jesteś Wielka! Gratulacje!!!!
Ty nic nie pisz, tylko szykuj na wieczór szampana. To Ty jesteś niesamowita więc sama jesteś sobie winna Jeny! Jak ja się cieszę! W takich chwilach, to szkoda mi bardzo, że nie możemy dziś spotkać się wszyscy razem jak w jakimś sztabie wyborczym co by móc razem świętować
Smakosiu, ja też bardzo żałuję, że nie możemy dziś razem świętować inaczej niż wirtualnie. Może uda nam się o jakiejś równej godzinie siupnąć przed komputerem za Marylkę. Czym kto może, bo ja dziś to tylko mlekiem mogę, ale będę u, dawała, że to malibu:)
Jak narazie,to nasze szczęśliwe pyski
Tak!! narazie tak i to ma wystarczyc:)))
Marylko wielki buziak dla Ciebie. Tak trzymaj !!!
Kochana,Ty nic nie mów,tylko buteleczkę szykuj na wieczór!
Marylko my wszyscy cieszymy się razem z tobą 8 miejsce
Jestesmy z Ciebie dumni! To brzmi gornolotnie, ale to prawda. Jestes osoba, ktora daje wiare w ludzi i to, ze jak sie chce, to mozna osiagnac wszystko.
Hip hip hurra dla Marylki:)))
Marylko, miedzy kartoflami i golabkami na lunch, latam jak wariatka do glosowania i do WZ-tu :))))
GRATULACJE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nie mowilam:)))))
Sciskam cieplutko!!!!
Gratulacje Marylko :)))))))))))
Ciesze sie bardzo, bo Twoj blog zaslugiwal na ocene profesjonaliostow!!!
Jestem przekonana, ze zostanie oceniony baaaardzo wysoko... :))
Ps. I jednoczesnie jestem wzruszona solidarnoscia uzytwkonikow WZ, tzn chcialam napisac naszej WZ-wej Rodziny :)))
Gratulacje!! Nie mogło być inaczej! PRzecież jestś LUCKY star :)
Gratuluję Marylko!!!! Wiedziałam, że się uda, bo naprawdę na to zasłużyłaś!!!
No to dzisiaj wieczorem świętujemy w kawiarence, oblewamy sukces naszej Gwiazdy!!
Od nadmiaru wrażeń gorączka mi skoczyła, ale jak sobie myślę w czym dałaś nam szansę Lucky uczestniczyć, to... Kocham Cię dziś bardziej niż francuskie filmy, a to prawie niemożliwe;)
GRATULUJE !!!
Teraz będziemy świętować.
Wiedziałam, że się uda! Jestem z Ciebie dumna!
Ciesze się razem z Tobą Marylko!!!
Teraz wszystko w rekach jury , tak?? Przeszłas do kolejnego etapu i co dalej?? nie doczytałam w regulaminie
Dorotko, te 10 blogow bedzie oceniane przez jury, ale tutaj emocje mam juz spokojne, bo wiadomo, ze od lat wygrywaja te blogi o chorobach, smierci, Bogu. Ja to rozumiem, szczesliwe zycie (a ja o takim pisze) nie wzbudza tyle emocji;)) Ale zobaczymy co bedzie. Najwazniejsze dla mnie osiagnelam, czyli miejsce w pierwszej dziesiatce:)))
a moze w tym roku będzie inaczej? moze nie wygra blog o chorobach, śmierci , Bogu.
Wierzę,ze tak będzie !
Będe trzymać kciuki bardz,bardzo mocno! Przynajmniej będe miała wymówkę,żeby nic w domu nie robić ;-)
Lucky, tu nie ma co oglądać! Wygrasz! Pamiętasz?
Az sie zakrztusilam ze smiechu:))) Tak jest, prosze pani!!!
Troche ochlonelam to napisze, ale nie wiem co napisac, bo nie przygotowalam nic na te radosna okolicznosc. Czyzbym sie bala "zapeszyc" przeciez nie wierze w "zapeszenie" szczescia, bo szczescie nam sie wszystkim nalezy i tylko czasem nie umiemy brac;))
Nie lubie konkursow, ale jak sie juz zdecyduje, to lubie wygrywac;))))
Do tego konkursu namowilo mnie kilka moich czytelniczek, jedna z nich jest nawet uzytkowniczka WZ, ale jak dostalam email od pani, ktora jest chora i przykuta do wozka inwalidzkiego. I ta wlasnie pani napisala, ze moj blog daje jej codzienne chwile radosci i ona uwaza, ze skoro redakcja konkursu po raz pierwszy dopuszcza blogi pisane z zagranicy, to ja powinnam moj blog zglosic.
Jakos argumentacja tej starszej pani, ten wozek inawalidzki i to moje pisanie "ukwiecone" wyrazami nie bardzo mi szly razem w parze, ale ten jej email dal mi kopa. I pomyslam sobie, ze skoro ludzie czytaja, lubia to moze warto.
Zglosilam nie majac pojecia, ze regulamin wyklucza glosowanie innymi drogami niz polskie komorki.
Jak sie zorientowalam, to dostalam cykora. Z natury nie jestem osoba kotra lubi prosic, ja wole dac niz otrzymac, no jakos tak jest.
Ale tutaj przelknelam nature i postanowilam poprosic WAS o pomoc.
Jestescie NIESAMOWICI !!!!!!!!!!!!!!!! Nikt nigdy w zyciu nie powie mi, ze gdzies istnieje inna grupa ludzi, ktora tak jak WY potrafi czynic cuda.
Widzialam to juz nie raz na tej stronie, a teraz przekonalam sie o tym na wlasnej skorze.
Bez wzgledu na to ile "dziekuje" bym nie napisala to nigdy nie odda nawet w 5% tego co czuje i jak bardzo jestem WAM wdzieczna.
To moze napisze, ze ja WAS wszystkich kocham? ale to chyba jasne, prawda? ;))))
Serdeczne, serdeczne dziekuje dla wszystkich i kazdego z osobna.
Marylko,to jak jeszcze trochę ochłoniesz,to proszę,przetłumacz z polskiego na nasze co dalej.Czytam regulamin i jakoś nie bardzo kumam co dalej.A ,jeszcze Ci powiem,że jakoś te kulki mnie osobiście się nie zgadzają.Uważam,że tam jednej brakuje
Beatko, ja tez mysle, ze tam brakuje jednej kulki bo to jest niemozliwe po takiej akcji od kilku dni. A jak jest z regulaminem dalej? powiem szczerze, ze sama nie wiem, jakos to "dalej" mnie juz nie interesowalo, ale poczytam :)))
Co prawda, tak nieśmiało się przyznam tylko do moich trzech zaledwie sms-ów , ale gdy przeczytałam te wszystkie Wasze wypowiedzi i podziękowania naszej zwyciężczyni to . . . . popłynęły mi ciurkiem na klawiaturę łzy wzruszenia .
Tak , to prawda , społeczność na wż-ecie jest niesamowita !
Maciusiu, Zarloki sa nie do pokonania i pewnie jeszcze nie raz sie o tym przekonasz, bo to najbardziej zczyliwi ludzie na swiecie!!!!!!!!!!
A za SMSy serdecznie dziekuje, jak widzisz kazdy jeden byl na wage zlota:))))
Coś mi się zdaje, że jeszcze będziemy robić następne akcje sms-owe. Dokładnie się nie wczytałam, ale tak wynika z tego regulaminu. A! Wkleję, tę informację:
"Równolegle z oceną blogów przez Kapitułę Konkursu trwać będą wybory Blogów Blogerów. Będą one wybierane w dwóch grupach wiekowych:
jeden spośród blogów osób powyżej 16 roku życia, czyli jeden Blog Blogerów z 90 blogów (po 10 z każdej kategorii tematycznej), które w poprzednim etapie uzyskały najwyższą ilość głosów w następujących kategoriach: „Ja i moje życie”, „Profesjonalne”, „Polityka”, „Podróże i szeroki świat”, „Kultura”, „Foto, video, komiks”, „Blogi literackie”, „Moje zainteresowania i pasje”, „Absurdalne i offowe”
jeden spośród blogów osób poniżej 16 roku życia, czyli jeden Blog Teen Blogerów z 10 blogów, które w poprzednim etapie uzyskały największą ilość głosów w kategorii „Teen”.
Podobnie jak w poprzednim etapie Konkursu głosowanie będzie SMS-owe. Założyciele dwóch najwyżej ocenionych blogów (po jednym w każdej grupie wiekowej), otrzymają nagrody."
Smakosiu ja sie juz pogubilam, albo jeszcze nie znalazlam:))) Ale jestem pewna, ze dostane jakies dalsze instrukcje od redakcji konkursu, tyle ze ja jeszcze dzis do mojej skrzynki nie zajrzalam:)))) Ale bede oczywiscie informowac na biezaco:)
Kobieto zaglądaj do tej skrzynki,bo może trzeba telefony przygotować?!