Witam ! Wczoraj kuzyn wgrał mi nową przeglądarkę "mozilla firefox" i program przeciw upierdliwym reklamom. Jestem szczęśliwa ogromnie, ponieważ już żadna reklama nie atakuje!!! POzdrawiam
No to jak wszyscy to zrobią, to reklamy nie będą atakowały bo serwer padnie. Bez wpływów wynikających z reklam strona nie będzie mogła istnieć. Trzeba tu niestety wybrać. Nikt tych reklam nie wkłada przez złośliwość aby utrudnić użytkownikom życie. Wielkie Żarcie jest bezpłatne. Kto więc ma pokryć koszty utrzymania serwera?
Bahus
Prawda Bahusie. Powinnismy (we wlasnym interesie ) starac sie nie zamykac wszystkich reklam ale (osmiele sie powiedziec choc sie moze naraze) na malo ktorej stronie zachowuja sie pojedyncze reklamy tak agresywnie jak tutaj. Tak, ten walkowany i nieszczesny lotek na kazdej innej odwiedzanej przeze mnie stronie: wp.pl, onet czy inne nie jest tak nachalny. Pojawia sie na przyklad od czasu do czasu lecz nie nachalnie.Dlaczego nie wiem. Mi udalo sie zamknacna wz reklame lotka nie zamykajac innych reklam. Mimo wszystko reklamy (choc potrzebne) nie powinny zbyt utrudniac korzystania ze strony bo no wlasnie coraz wiecej uzytkownikow zlapie sie za sposob radykalny czyli zamkniecie reklam w ogole. To jak piszesz nie posluzy nikomu.
Bahusie, w jednej z wypowiedzi swoich już mówiłem , tak samo jak Ty teraz, że "likwidowanie " reklam moze spowodować u reklamodawców niepożądaną dla nas ...WŻ, reakcję ...ale widocznie zdolnosc logicznego rozumowania niektórych z Dziewczyn nie jest mocną stroną.
Takie "pomysłowe zalecenia" niechby sobie podawały na GG ale nie, każda musi pochwalić się swoją "madrością i inteligencja internautki", i z uporem maniaka dalej powielać pomysły instruktażowe.
Być może spowoduję znów kłotnię i "drakę" na WZ ale to nie jak prowokuję, to głupota niektórych Użytkowniczek nie ma granic.
Nie potrafię pochwalić głupoty, a dalikatniejszego określenia to nie ma już na to co wyprawiają, ...chyba że to trolle.
Moze tym razem będzie inaczej i Twój post dotrze do nich.
Oby tak było, czego Tobie nam i sobie życzę.
Janek
Janku, jako żem starsza wiekiem od Ciebie (na Wużecie hehehe) przemówię: w tył zwrot, do notatnika marsz przygotowywać spory zapas eufemizmów na wszelkie okazje. Ja wiem, że Ty wiesz, że z bana można się wyratować, bo i tę operację da się cofnąć, ale tylko najstarsi górale wiedzą, jak długo można z tym banem danym przez moderatora siedzieć :)
wkn
bahusie , może usuń ten watek co by innym nie przyszedł ten pomysł do łebka ???? plissss
Jak już kiedyś napisałam, dosyć starnnie unikam postów pisanych przez Janka. Tym niemniej uważam, że wypowiedź nr 4 bez względu na to jakie byłoby jej uzasadnienie, jest zwyczajnie nie do przyjęcia, żeby nie napisać ostrzej. Uważam, że nikt, absolutnie nikt, nie ma prawa obrażać innych uczestników forum. Omawiana wypowiedź budzi mój sprzeciw również dlatego, że używanie określeń powszechnie uznanych za obraźliwe i deprecjonowanie " niektórych użytkowniczek forum", stosowane jest równocześnie z przypisywanym sobie prawem do jedynie słusznych poglądów.
mamusiu-muminka ...... może pierwsze pomysl a potem pisz ..... recę opadają :((((
Jak upierdliwy jest lotek przekonałam się na własnej skórze. Wylogowując się. Jako moderator mam ten luksus życia bez reklam (chyba jedyny przywilej bycia moderatorem). I czy jeżeli już mamy poinstalowane programy anty-reklamowe to nie można ich wyłączyć na jakiś czas. Albo np zainstalować równoległą przeglądarkę(chyba, że działa na wszystkie) i przeznaczyć 10 minut dziennie na klikanie na reklamy - tak aby wilk był syty i owca cała?
Janku - a Ciebie nikt i nic nie upoważnia do ubliżania innym użytkownikom...bo dla mnie ten tekst jest obraźliwy...
wlasnie o tym mysle ekkore choc jak widze dla niektorych jestem "glupia baba" widocznie. U mnie dzialaja ustawienia web filtra w programie antywirusowym. Nie zamykaja wszystkich reklam tylko lotka i moze jeszcze jakas jedna- nie jestem pewna bo zniknal lotek a inne sa. Wiec wlasnie na ta reszte klikam. Twoj pomysl wlasnie rowniez sluzy temu by "wilk byl syty i owca cala".
Prawda zbyt często jest u nas w Polsce obraźliwa. Tylko dlaczego dla tych , których nie dotyczy. W innym wątku napisałem ostrzej.
Pozdrawiam
Janek
Reklamę toto-lotka traktuję jako zło konieczne i już do niej przywykłam.Klikam kiedy się pokazuje i już. Ale nie zgadzam się z Jankiem, który uważa ,ze można zlikwidoawać "upierdliwe reklamy", ale nie należy się tym chwalić.Pozdrawiam!
Użytkownik Rzymianka napisał w wiadomości:
> Reklamę toto-lotka traktuję jako zło konieczne i już do niej przywykłam.Klikam
> kiedy się pokazuje i już. Ale nie zgadzam się z Jankiem, który uważa ,ze można
> zlikwidoawać "upierdliwe reklamy", ale nie należy się tym
> chwalić.Pozdrawiam!
Przeczytaj dobrze o czym "mówię" i dlaczego ...i dopiero pisz???
to Ty przeczytaj co napisałeś....kilka razy...i może zauważysz ten fragment, o którym pisze Rzymianka
Przeczytałam,napisałam, a Ty napisałeś, ale nie przeczytałeś i tym się różnimy.Ja staram się nie obrażać, wyrażając swój pogląd, natomiast Ty to czynisz nagminnie.Uśmiechnij się "jutro będzie lepiej".Pozdrawiam!.
Janku , Twoja niewyparzona buzia niech już się wreszcie zamknie! Wszędzie musisz wcisnąć te swoje marne wypowiedzi.
Wiele osób z tej stronki nie ma ochoty tego czytać. Lubujesz się w obrażaniu innych ludzi.Niektórzy Ci przyklaskują, ale to grono
jest niewielkie.Basta!!!!
Może Pan Janek ma jakiś kompleks? Ukazał swoją "kulturę".
To nie o to chodzi,że my nie chcemy klikać w reklamy. Chodzi o to,że my w nie klikamy, ale one albo się nie otwierają, albo po otwarciu, nawet wielokrotnym, nie chcą się zamknąć!
Dorotko, ja klikam w "kasownik" dopiero jak reklama na moment stanie, po to właśnieżeby jej nie otworzyć(o ile już ją wcześniej widzialem". Jeśli klikne , zdarza mi sie to, w planszę to ptwiera się ale potem można ja też skasować"kasownikiem" Robiłem przed chwila nawet(!!) próby i zawsze kasują się.
Pozdrawiam
Janek