właśnie miałam otworzyc taki sam watek(myslałam że to tylko u mnie) .. nie da sie niczego przeczytać , reklama totka przemieszcza sie za myszką :(( wrrrr , proszę coś z tym zrobić , plisss
trzeba poprowadzić ją na prostokąt zielony nad forum i kliknąć w x i wtedy ona tam zostanie , ale to denerwujące , bo za każdym razem kiedy otwira się wątek trzeba to robić.
Juz kiedys o tym pisalam ale prozne slowa, prozny trod daremne zlorzeczenia...Tez nie chodzilo mi o zamkniecie reklam jako takich tecz sposob na te szczegolnie dokuczliwe. Widocznie jak pisze Pampas nic nie da sie zrobic
Dorotko i inni :
przestańcie już z tym narzekaniem na reklamy,
to juz staje się nudne i wkurzające dosłownie, żeby nie powiedzieć dosadniej.
Tyle razy sie już o tym mówiło się, dyskutowało ale do Was (niektórych ) to jak grochem o ścianę.
Napisałbym ostrzej ale wówczas znów będzie dyskusja nad słownikiem , a nie nad ...tokiem rozumowania, żeby nie powiedzieć dosadniej.
No i oczywiście ...może znów nastąpić obraza...i odejście z winy(!??!) Janka !!!!???...
Jak widać na naszymn forym trzeba( czy faktycznie TRZEBA (!???) co jakiś czas pisać bzdety aby tylko pisać. Chyba,że piszący/zakładający niby "nowe wątki" na ten sam temat, maja problemy z pamięcią.
To, że Pampas ma cierpliwość co rusz odpowiadać na ten sam temat NIE NOWYM !!! wcale Wu-Zetowiczkom, wcale nie oznacza, że my mamy co rusz czytać "odgrzewane kotlety" ...aż do znudzenia.
Janek
od poczatku wiem w jakim celu sa tutaj reklamy ... ( i zawsze w nie klikam ) ale ta z totkiem jest bardzo uciażliwa bo nawet sie nie otwiera tylko zasłania tekst , a Ty Janku nie musisz czytać watków ktore Cię nudzą !
Makusiu, nie wątki mnie nudzą tylko kłótnie na WŻ są prowokowane przez "adwokatów".
Jeśli już tak chcesz mi dawać "zalecenia", to sama skorzystaj ze swojej rady i nie czytaj moich postów.
Janek
Janku dlaczego tak agresywnie reagujesz? Było pytanie, Jamajka podpowiedziała jaksobie radzić i OK. Po co te twoje złote myśli nic nie wnoszące a denerwujące?
Nie reaguję agresywnie, tylko na klepanie w klawiaturę dla samego klepania mnie "rusza " lekko. Nie mam prawa do czytania takich postów, do zabrania głosu, ja nie jestem człowiekiem który ma prawo do reakcji?
Siabasiu, a oddychać jeszcze wolno mi(?), jak będziesz płacić mi "wierszówkę" będę (być może!) pisał na zamówienie.
A co do myśli złotych jeśli Cię denerwują...omijaj je i nie czytaj.
Uważasz, że moje złote myśli Cię denerwują, nic nie wnoszą(?) tak samo jak co jakiś czas głupie, powtarzam głupie wątki z narzekaniami nic nie wnoszą oprócz podpinających się pod nie następnych narzekań na" agresywne reklamy".
Ja mam tolerować wasze uwagi pod moim adresem ale Wam wolno pisać ciągle te same"żale". To nie dom gdzie facetów ustawia się pod ścianą i albo...albo..
Wiesz co, tak przy okazji, wynika, że złote myśli denerwują Cię...mądrych ludzi nie denerwują, chyba, że miałaś zamiar napisać "złote myśli" lub złote myśli.
Zdecyduj się więc albo, ... albo nie wiesz co i jak piszesz
Jak więc widzisz, Wasze (Twój) posty czasem są "pobudzające " do takich, a nie innych odpowiedzi.
Janek
dzieki Jamajko teraz bedzie lzej bo (tak Janku nawet jak sie "zdrzaznisz" i powiesz ze marudze! Mnie reklamy nie dajace sie zamknac i przeslaniajace tekst po prostu doprpwadzaja...) A w ogole jesli juz przeciez wiemy ze nie mozemy temu zaradzic i w imie wyzszych celow grzecznie otwieramy, to od czasu do czasu daj nam czasem troche pomarudzic. Uff... zaraz czlowiekowi lepiej
Mnie też wkurzją ale to tak jak z lekarstwami, gorzkie ale trzeba je żreć.
Pozdrawiam
Janek
P.S.
Ja wcale nie przesuwam reklam tylko albo otwieram , albo (te stale powtarzające się) klikam od razu w krzyżyk.
J.
no ja tez Janku tylko tej ch....y takim sposobem nie moglam sie pozbyc bo nie reagowala Nudzica wszedobylska jedna
dziekuję Ci Jamajko za rade ;) pomogło uffff ;))))pozdrawiam
Ależ proszę bardzo i nie ma za co :-) POZDRAWIAM!!!!
Niestety nie ma takiej możliwości. Reklamy są zamieszczane przez zewnętrzną firmę i nie da się z tym nic zrobić.
No może dałoby się ... zamknąć stronę
Być może z powodu mojej niewiedzy napiszę teraz bzdurę ale u mnie sytuacja z reklamami "unormowała się" do przyzwoitego poziomu od czasu kiedy "przesiadłam się" z IE na Firefoxa. Mam zainstalowane obydwie te przeglądarki ale korzystam z M.Firefox i tu raklamy zachowują się jak po środkach uspokajających. Przy IE to ja raczej potrzebowałam czegoś na uspokojenie z powodu namolnego Toto Lotka choć mam rozbudowaną tolerancję i wiem, że aby mogło istnieć WŻ-e - muszą też być reklamy. Z jakich przeglądarek Wy korzystacie?
ja mam obie Firefox jest faktycznie spokojniejszy.
Dorotko, myślałam,że to moje subiektywne odczucie. Zalogowałam się przed chwilą na WŻ-u przez IE i rzeczywiście można mieć uraz do Toto Lotka aż do emerytury...:))))
jak pisalam wyzej wiadomo sila wyzsza ale mnie bardzo mecza takie skaczace pilki dobrze ze Jamajka napisala jak je mozna zamknac. UFFF...
Proponowałbym nie mówić tego głośno, bo a nuż się wkurzą i nie będą płacić za antyreklamę.
Nie zabija się kury znoszącej chociażby tylko srebrne jajka.
Janek
Janku, niw wiem czy powiedziałam zbyt głośno czy akurat na tyle, żeby mogli usłyszeć ci, którzy nie wytrzymują nerwowo przy tym żółtym, skaczącym...:))) Rozumiem sens reklam i jestem "za" jeśli chodzi o "dożywienie" strony ale pomyśl ile może kosztować leczenie nadszarpniętego systemu nerwowego... a kurkę "złotonioskę" karmimy i klikamy...od czasu do czasu.
u mnei nei ma zadnych reklam .. zadne sie nei pojawiaja...
Tez bym dzis tak chciala...tym bardzie ze u mnie tylko ten nieszczesny lotek po stronie lata i naprawde dzis wyjatkowo mnie meczy i kolor i te skaczace pilki
Wyjątkowo agresywna ta reklama, chyba wyczerpała mój limit cierpliwości na dzisiaj.
juz sobie poradzilam ufff...
Mozna do firefoxa zaladowac Adblock plus pomaga
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
ja sobie zainstalowalam i dziala OK
Dzięki
Dzięki Ci dobra kobieto!!!!! Chociaż jestem laikiem komputerowym zrobiłam to i działa!!!! Koniec z latającym Lotto
Agresja reklamy Toto Lotka wygrała z moją cierpliwością.
I nie jest to marudzenie ale brak mozliwości przeczytania czegokolwiek na tej stronie i fenomenalny sposób aby zniechęcić skutecznie do odwiedzania WŻ-a.
ten totek doprowadza mnie do szału. za każdym razem jak otwieram nowy przepis to muszę klikać
'iksa' żeby to badziewie na miejsce swoje wróciło. Nie mam nic przeciwko reklamom, ale jak jest to niech będzie sobie
na górze a nie zjeżdżą za każdym razem na dół. ogłupieć idzie....
bez reklam nie ma WZ!!!!!!!!!!!!! chyba ze ktos bedzie placil co miesiac????? wiec cieszmy sie ze jest za darmoche :):):):):):):):):):):):):):):):):) aa i relkam nie ominiesz pomiedzy filmami na polsacie :) wiec glowa do gory i siup za was:) hahahaha ::)
Bodek, ja to wszystko wiem i rozumiem...:))) Szkoda tylko, że w moim przypadku oznacza to bardzo ograniczone korzystanie z tej strony.
Tego akurat nie rozumiesz i niech tak zostanie...:)))
Swoją drogą "Ktoś" mi pomógł i za to bardzo, bardzo dziękuję...:))))))))
alidab sprobuj ja zabanowac na swoim komputerze przez Web Filter zapewnw masz go w Twoim Programie Antywirusowym. Mnie ten ch.....y totolotek zanim go nie zablokowalam skutecznie zniechecil do bycia na wz. A ja uwielbiam wz. Teraz naprawde musialam wybrac zablokowanie, dlugo nie chcialam ze wzgledu na potrzebe reklam na wz ale niestety moje oczy nie znosza takich krzykliwych i agresywnych reklam ktore nie dojsc ze pojawial (totek bo tylko o niego mi chodzilo) sie bez przerwy to jeszcze zaslanial tekst a przynajmniej u mnie mialam problemy z jego zamknieciem. Nie wiem jak sobie z nim radza zdrowi wuzetowicze ja mam niestety powazna wade wzroku i takiego migania w polaczeniu z agresywna zolcia nie daje rady ogladac bez poczucia mdlosci i bardzo szybkiego zmeczenia oczu...
Teraz sie zastanawiam czy az tak agresywne reklamy nie beda odpowiadac za skotek wrecz odwrotny do zamierzonego przez Tworcow tej wspanialej strony. No bo ja o tym pisze ale wiekszosc po prostu zamkne reklamy podlug wlasnych potrzeb albo tez nie bedezie zagladac na wz..Ani jedno ani drugie nie posluzy wz. podkreslam pisze z wlasnej perspektywy moze jak ktos ma zdrowe oczy to mu to nie przeszkadza...
Dorotko, dzięki za podpowiedż - dopiero teraz przeczytałam Twoją wypowiedz...:)))
Podpisuję się pod wszystkim, co napisałaś. Także uważam, że takie agresywne reklamy wywołują odwrotny skutek zarówno dla reklamodawcy jak i reklamobiorcy. Można się skutecznie zniechęcić i do reklamowanego produktu i ...do strony, na której spotyka nas atak.
Myślę, że zdrowe oczy "jakoś" sobie z tym radzą... w innym wypadku nasze marudzenie nie jest "szukaniem dziury w całym" .
Pozdrawiam...:)))
Wlasnie zainstalowalam program co podawala Balbina 71 i nie mam Lotka , bo juz tez dostawalam pomalu oczopląsu
Bardzo sie ciesze ze moglam pmoc
Pozdrowienia Kaska